воскресенье, 13 ноября 2016 г.

Духи. Сомнения. Размышления. Мысли вслух. (Много слов)))

Всем привет!

До нового года осталось не так много времени и если честно, хочется сделать себе маааленький подарочек. На этот раз речь пойдет о парфюмерии.

У меня снова возникли вопросы и я решила снять очередное видео в надежде получить на них ответы.



Основных вопросов два. Поделитесь пожалуйста своими мыслями о лицензионной парфюмерии и ответьте на вопрос по поводу разных запахов одного и того же парфюма (может ли такое быть или в одном случае имела место откровенная подделка).

Чтобы было более понятно о чем речь, приглашаю к просмотру видео!



Еще раз покажу о чем шла речь, но уже на фото.

Лицензия. (По поводу стойкости могу сказать, что на одежде слышна и на третий день).




Парфюм,  который просто вскружил голову  в первом случае и я до сих пор не могу забыть его запах.

А это тот редкий случай, когда пользуюсь не потому, что нравится, а потому, что купила...






8 комментариев:

  1. Ліз, по перше, дівчинка, яка сказала тобі, що парфуми і туалетна вода пахнуть по-різному- просто або збрехала, бо знає, що в її магазині є підробка, або просто абсолютно не компетентна. Вони пахнуть однаково з маленькою різницею: туалетна вода більш легка, а парфуми більше насичені.За стійкість ти сама розумієш, що парфуми довше тримаються.
    Міс Діор у мене колись давно була і оригінальна і ліцензована. Ліцензована мала пляшечку таку як в тебе на упаковці, з таким самим бантиком, тобто ідентична пляшечка з оригіналом. І як не дивно, була практично така сама як справжня за запахом.Різниця з оригіналом полягала по-перше в тривалості запаху, по-друге - кінцева нота була різна. Тобто через 2 години після нанесення вони пахли трохи по-іншому, але не критично.То була голландське виробництво по ліцензії, і як кажуть вони не погані. За інші ліцензії не знаю.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Значит не зря я все таки засомневалась. Попробую найти здесь пробничек кода. Очень уж он мне понравился. Действительно классный!
      А по поводу лицензии, там где я покупала мне сказали, что они бывают разные и посоветовали эту , как лучший вариант (из имеющегося в наличии).

      Удалить
  2. мене здивувало, що Діор в тебе в абсолютно іншій баночці ніж оригінал і , крім того, вона не до кінця запечатана. тобто самої коробочки нема, лише внутрішнє гніздо.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Меня тоже, но там все баночки были одинаковые за исключением цвета. Одни были такие, как у меня, а другие красные. И все! В общем у тебя лицензия была получше)

      Удалить
  3. а взагалі то, якщо не знати оригінального, то запах що тобі сподобався ліцензійний -нормально носиться, тим більше в скрутній фін.ситуації.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Запах более-менее, но как ни странно очень стойкий)))

      Удалить
  4. я пам"ятаю, колись мала оригінальну Шанельку. Запах не мій зовсім, але в той час я і мріяти не могла про оригінальні дорогі парфуми - а тут такий подарунок. Тому чемно носила його і слухала охи навколишніх "який класний запах".Пам"ятаю як злилася, що він не вивітрювався і через тиждень з речей.І хотіла б іншим улюбленим напарфумитися, а - зась, перебиває. Так що не все так погано, з кожної ситуації можна виловити щось добре.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Отличная мысль!!! Я тоже буду "чемно носити", пока не закончится. Все-равно другого сейчас нет)

      Удалить